De groothandel in tegels en aanverwante producten

Experience Centre

Onze Unieke Experience Centre

Wij leveren keramische tegels aan retailers, tegelzetters en voor projecten. Wij hebben een 6000 m2 grote experience centre hier vinden dealers concept presentaties en inspiratie voor hun eigen showrooms. De laatste trends op tegelgebied en een uitgebreid assortiment worden hier getoond.

Vloer- en wandtegels uitzoeken

Dealers en aannemers hebben de mogelijkheid om hun klanten naar onze showrooms te verwijzen om vloer- en wandtegels uit te zoeken. Onze adviseurs helpen hen graag! U kunt hiervoor kiezen uit de volgende opties:

 1. U komt samen met uw klant en regelt alles zelf.
 2. U verwijst uw klanten en maakt gebruik van een adviseur van WorldTegelExpo. Wij werken op afspraak. Na het bezoek ontvangt u een showroomrapport met de product keuzes van uw klant.

Giga & XXL-tegels

Tegelbotique

Wand & Vloertegels

Vind Uw Ideale Tegel op Elke Etage

De WorldTegelExpo bij is een waar paradijs voor liefhebbers van tegels en biedt een unieke winkelervaring. Met een doordachte indeling is het eenvoudig voor bezoekers om precies te vinden wat ze zoeken. Hier is een overzicht van de verschillende afdelingen en de soorten tegels die u daar kunt vinden:

Giga & XXL-tegels - 1e en 2e Etage

Op de eerste en tweede etage van de WorldTegelExpo bevindt zich de specialisatie in Giga&XXL-tegels. Deze etages zijn gewijd aan grootformaat tegels, die een statement maken in elke ruimte. Denk aan tegels van enorme afmetingen, zoals de indrukwekkende 320 x 160 cm tegels. Deze etages zijn ideaal voor klanten die op zoek zijn naar tegels met een grootse uitstraling voor hun projecten.

Wand & Vloertegels - Begane Grond

De begane grond van de Expo herbergt een uitgebreide collectie aan wand- en vloertegels. Hier vindt u alles van elegante wandtegels voor badkamers en keukens tot duurzame vloertegels die elke ruimte verfraaien. Met meer dan 1.200 soorten tegels is er voor iedere stijl en smaak iets te vinden.

Tegelbotique – Kelder

In de kelder bevind zich de tegel botique van WorldTegelExpo. Hier vindt u de kleine meesterwerkjes zoals handvorm tegels en of handgemaakte mozaïeken in een fraaie presentatie Ideaal voor als u een echte fijnproever bent. Liefde en elegantie spelen hier de hoofdrol.

De Experience Centre van WTE

Inspiratie opdoen voor jouw showroom of jouw klanten
Laat je inspireren door de prachtig gepresenteerde tegelopstellingen en ontdek de laatste trends op het gebied van vloer- en wandtegels. Onze Experience Centre tegels zijn zorgvuldig geselecteerd om aan diverse smaken en stijlen te voldoen. Hier kan je van harte lust je collectie samenstellen of met jouw klanten een bezoek brengen. Het voordeel is dat je altijd zou vinden wat je nodig hebt.
Interactieve begeleiding
Ons professionele team staat klaar om je te begeleiden wanneer dit nodig is. Of je nu op zoek bent naar tegels voor een badkamerrenovatie, keukenupgrade of een grootschalig project, wij begrijpen jouw behoeften en bieden deskundig advies.
Voelen en vergelijken
Bij WorldTegelExpo moedigen we hands-on ervaring aan. Voel de textuur, bewonder de kleuren en vergelijk de verschillende tegelmaterialen ter plaatse. Deze tastbare ervaring helpt je bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor jouw klanten
Technische inzichten
Ons Experience Centre biedt niet alleen esthetische pracht, maar ook diepgaande technische inzichten. Leer meer over de duurzaamheid en kwaliteit van onze tegels door middel van informatieve displays en demonstraties.

Bezoek onze Experience Centre

Hieronder vindt u gedetailleerde routebeschrijvingen om ervoor te zorgen dat uw bezoek aan ons Experience Centre zo soepel en stressvrij mogelijk verloopt.

Plan een afspraak

Dealers en aannemers hebben de mogelijkheid om hun klanten naar onze showrooms te verwijzen om vloer- en wandtegels uit te zoeken. Onze adviseurs helpen hen graag! U kunt hiervoor kiezen uit de volgende opties:

 • U komt samen met uw klant en regelt alles zelf.
 • U verwijst uw klanten en maakt gebruik van een adviseur van WorldTegelExpo. Wij werken op afspraak. Na het bezoek ontvangt u een showroomrapport met de product keuzes van uw klant.

Plan een afspraak met een deskundige

Plan een afspraak in onze showroom met een deskundige adviseur. U krijgt professioneel, op maat gemaakt advies en antwoorden op uw vragen, of u nu alleen komt of met een klant.

Krijg maatwerk advies

WorldTegelExpo biedt op maat gemaakt advies voor uw unieke project, afgestemd op uw visie en specificaties. Onze adviseurs, experts in functionaliteit en esthetiek, helpen u bij het kiezen van de ideale tegels binnen uw stijl, gebruik en budget.

Maak een afspraak

1
Personlijke gegevens
2
Afspraakvoorkeuren
1. Persoonlijke gegevens
Wie kunnen we verwachten?
2. Afspraakvoorkeuren
De Groothandel WorldTegelExpo onderscheid zich door innovatie. We introduceren unieke ontwerpen en trendy collecties die de markt veroveren. Klanten waarderen de voortdurende vernieuwing en het vermogen om voorop te blijven lopen in combinatie met de scherpe prijsstelling.
Aanmelden Nieuwsbrief
Openingstijden
 • Maandag
 • Dinsdag
 • Woensdag
 • Donderdag
 • Vrijdag
 • Zaterdag
 • Zondag
 • Gesloten
 • 09:00 - 18:00 uur
 • 09:00 - 18:00 uur
 • 09:00 - 18:00 uur
 • 09:00 - 18:00 uur
 • 09:00 - 16:30 uur
 • Gesloten
Copyright 2024
Privacyverklaring Algemene voorwaarden Website ontwikkeld door: Multiplus Online